Izvor:
28.01.2018 u 15:56
0

KOPAONIK POSTAJE CENTAR EVROPE: Preko 1. 000 skijaša uveličaće ovaj spektakl!

Više od 1.000 skijaša uveličaće Evropske kompanijske sportske igre (21-25. mart)
Kopaonik će od 21. do 25. marta biti skijaški centar Evrope. Više od 1.000 rekreativaca iz svih zemalja učestvovaće na prestižnim Evropskim kompanijskim sportskim igrama u organizaciji Asocijacije Sport za sve Srbije, a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Tim povodom, ministar omladine i sporta Vanja Udovičić primio je delegaciju Asocijacije Sport za sve s predsednikom Velizarom Đerićem na čelu. Susret bivšeg i aktuelnog ministra protekao je u prijatnoj atmosferi, a razgovoru na temu organizacije Evropskih kompanijskih sportskih igara i uopšte razvoja kompanijskog sporta u Srbiji prisustvovali su i državni sekretar za sport Predrag Peruničić, generalni sekretar Asocijacije Jezdimir Marsenić i član Upravnog odbora Asocijacije Dušan Jovičić.

U sklopu Evropskih kompanijskih sportskih igara, na Kopaoniku će se u isto vreme održati i tradicionalni međunarodni Ski-fest, koji svake godine okupi više od 300 takmičara iz regiona. Veliki doprinos ovim značajnim manifestacijama daće i „Skijališta Srbije“.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter