Izvor:
30.01.2018 u 18:43
0

MITROVIĆ NA SASTANKU SA PREDSEDNIKOM OKS:  Značajno da se olimpizam spusti na nivo gradova i opština!

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović primio je predsednika Olimpijskog komiteta Srbije Božidara Maljkovića.

Na sastanku je bilo reči o mogućnostima saradnje u okviru projekta Olimpijskog komiteta Srbije "Tokio 2020", kroz koji se finansiraju programi priprema i nastupa najuspešnijih sportista Srbije na evropskim i svetskim takmičenjima, kao i mladih perspektivnih sportista, saopštila je pres služba Pokrajinske vlade.

Mirović je u razgovoru istakao da Pokrajinske vlada sistemski i kontinuirano radi na obezbeđivanju uslova sportistima u Vojvodini za postizanje vrhunskih rezultata, kako kroz razvoj sportske infrastrukture, od obnove sportskih terana i fiskulturnih sada, do izgradnje modernih atletskih staza, kao i kroz programe podrške talentovanih sportista i trenera.

U razgovoru je ocenjeno i da je značajno da se olimpizam spusti na nivo gradova i opština, kako bi se ravnomerno podržali sportisti, koji postižu uspehe u različitim sportskim granama. Sastanku su prisustvovali pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez, potpredsednik Olimpijskog komiteta Srbije Žarko Zečević i generalni sekretar Ðorđe Višacki.

Izvor: Tanjug
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter