Izvor:
06.02.2018 u 01:53
0

Ništa od polufinala EP u futsalu: Srbija opet stala pred Kazahstanom!

Reprezentacija Srbije u futsalu nije uspela da se plasira u polufinale prvenstva Evrope, pošto je u Ljubljani izgubila od Kazahstana 3:1 (1:0).

Srbija nije ponovila uspeh sa prošlog šampionata u Beogradu kada je bila među četiri najbolja tima i, kao tada u borbi za bronzu, Kazahstan je savladao "orlove", ali sada u neizvesnom finišu.

Četiri minuta pre kraja Slobodan Rajčević je smanjio na 1:2, nakon što je protivnik vodio preko Serika Žamankulova u 7. i Tajnana u 23, a onda je Srbija pogodila stativu preko Mladena Kocića, uz dve odlične odbrane golmana Igite, pre nego što je 23 sekunde pre kraja Daglas Žunior postavio konačan rezultat iz kontre.

Kazahstan u polufinalu čeka boljeg iz duela Ukrajine i branioca trofeja Španije, dok su srpski futsaleri treći put na poslednjih pet turnira Evrope završili takmičenje u četvrtfinalu.

tanjug.rs
Foto: pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter