Izvor:
25.02.2018 u 16:09
0

SVEMOĆNA RUSIJA: Nemačka je imala olimpijsko zlato u džepu, a onda su neprikosnoveni Rusi pokazali zašto su došli u Pjongčang!

Muška hokejaška reprezentacija Rusije osvojila je zlatnu medalju na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu, pošto je u finalu posle produžetka pobedila Nemačku sa 4:3 (1:0, 0:1, 2:2, 1:0).

Pobedonosni gol postigao je Kiril Kaprizov i omogućio Rusiji da osvoji prvo olimpijsko zlato u hokeju, u muškoj konkurenciji, od Igara 1992. godine u Albervilu.

Kaprizov je ima i tri asistencije. Dva gola, uz dve asistencije, postigao je Nikita Gusev. Gusev je golom 55,5 sekundi pre kraja uveo utakmicu u produžetak.

Osvajanjem srebrne medalje Nemačka je ostvarila najbolji rezultat u svojoj istoriji u hokeju na Zimskim olimpijskim igrama.

Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter