Izvor:
03.03.2018 u 18:39
0

Ivana se izmaltretirala do Birmingema, a tamo je dočekao šok: Nema grejanja u hotelu, atletičari se greju fenovima?!

Iako je u pitanju Svetsko prvenstvo, atletičari imaju dosta problema u Birmingemu.

Glavni je organizator, odnosno izostanak kvalitetne organizacije domaćina posebno jer je sneg paralisao saobraćaj.

Na Tviteru se na to požalio predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović, koji je u subotu stigao u ovaj engleski grad.

"Dobro došli na Svetsko Atletsko prvenstvo u Birmingem. LH iz Minhena je jedina sinoć (petak) uspela da sleti. Grad je paralizovan. Atletičare niko ne dočekuje na aerodromu, nema taksija, autobusa, moraju sami da se snalaze kako da stignu do hotela", napisao je Jevrosimović.

"Ivana Španović i trener Goran Obradović su sinoć (petak) zbog lošeg vremena morali da slete u Mančester i u svom aranžmanu su noćas vozom stigli u Birmingem. Atletičari se greju fenovima za kosu pošto u hotelu gde su smešteni ne radi grejanje", dodao je kasnije prvi čovek srpske atletike.

Španovićeva će u takmičenju u skoku udalj nastupiti u nedelju od 16:27 po našem vremenu. Ove sezone najbolji rezultat joj je 6,93m sa nedavnog Serbian opena u Beogradu.

B92
Foto: Twitter/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter