Izvor:
07.09.2018 u 07:49
0

NEMA SPAVANJA ZBOG NOVAKA: Evo kada srpski as igra za finale US Opena!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković će ipak na duel Nišikoriju tek pošto bude poznat prvi finalista US opena u meču između Nadala i Del Potra

Đoković je trebalo da počne meč protiv Japanca od 22 sata, ali je voljom organizatora odlučeno da Nadal i Del Potro dobiju prednost prvenstva izlaska na teren u duelima koji odlučuju ko će se boriti za osvajanje ovogodišnjeg US Opena.

Imajući u vidu tri dobijena seta i značaj meča, ne bi trebalo očekivati da će se Novak na terenu pojaviti pre ponoći po srednjoevropskom vremenu u najboljem slučaju, što će u znatnoj meri poremetiti planove njegovih obožavaoca širom Srbije, koji su petak uveče planirali da provedu kraj malih ekrana.

informer.rs
Foto: twitter/jelena djokovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter