Izvor:
10.09.2018 u 07:48
0

OVO JE NAJEMOTIVNIJA SCENA US OPENA: Del Potro je sedeo sam u mraku i plakao kao beba, a onda mu je prišao Novak i uradio OVO! (FOTO)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković je za nešto više od tri sata uspeo da osvoji US Open p treći put i na taj način stigne svog idola Pita Samprasa po broju osvojenih Gren Slemova.

Ponovo je Novak naterao sportsku javnost širom sveta da mu se pokloni i ućutkao sve koji su sumnjali u njega da se više neće vratiti u vrh tenisa.

Osim toga što je ponovo pokazao kako je veliki na terenu, Novak je jednim gestom pokazao i to kakav je van terena.

Nakon što je pobedio svog velikog rivala Huana Martina Del Potra, koji je i njegov veliki prijatelj, Novak je, videvši da Argentinac neutešno plače na svojoj stolici u mraku, kada su ugašena svetla i sve se pripremalo za ceremoniju dodele pehara, prišao svom protivniku i zagrlio ga najiskrenije od srca u pokušaju da ga uteši.

Nije Delpo mogao da se smiri, a još teže mu je bilo kada mu je Novak iskreno prišao i zagrlio ga kao svoje dete. Šta mu je Novak šapnuo, ostaće nam misterija, ali nema sumnje da su to bile samo reči utehe i ohrabrenja za ranjivog Argentinca.

Svima je bilo poznato kako su njih dvojica veliki prijatelji, a Novak je ovim gestom to ponovo potvrdio.

Kurir.rs
Foto: Arhiva/Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter