Izvor:
12.09.2018 u 07:28
0

Hrabra izjava Grega Rusedskog: „Novak će stići i prestići Federera“!

Nekada četvrti teniser sveta Greg Rusedski uveren je da će Novak Ðoković nadmašiti Rodžera Federera po broju gren slem titula.

Srpski as je na US Openu došao do 14. trofeja na najznačajnijim turnirima i izjednačio se sa Pitom Samprasom, a ispred su samo još Rafael Nadal (17) i Federer (20).

"U finalu Ðokovića i Del Potra su dva čoveka sedela kući i držala fige Argentincu da pobedi – Federer i Nadal. Možda deluje da su daleko od Novaka, ali nije tako. Sada ide njegov omiljeni Australijan open", napisao je Rusedski u kolumni za britanski Telegraf.

Rusedski je siguran da će Ðoković do kraja 2017. da se vrati na čelo ATP liste.

"Mislim da će biti broj jedan na svetu do kraja godine s obzirom na to kako igra. Ne bih bio iznenađen da izjednači, a onda i prestigne Federera po broju titula sa najvecih turnira".

Kao ključan detalj označio je to što je Ðoković vratio stari tim na čelu sa Marijanom Vajdom.

"Vidi se razlika. Izgubio je u Majamiju od Pera (6:3, 6:4) i vratio stari stručni štab, pogledajte gde je sad", zaključio je Rusedski.

tanjug.rs
Foto: twitter/lacoste, wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter