Izvor:
12.09.2018 u 14:16
0

STVARNO KRAJ: Jelenu Janković izbrisali sa WTA liste!

Srpska teniserka Jelena Janković posle 17 godina prvi put je izbrisana sa VTA liste.

Nekada prva igračica sveta poslednji meč na turniru odigrala je prošle godine na US opena.

Posle toga počele su da se ređaju povrede, i samo je pitanje vremena kada će zvanično saopštiti da završava profesionalnu karijeru.

Ipak, Jankovićeva je u nekoliko navrata demantovala da se povlači i da želi i dalje da igra na vrhunskom nivou. Ali očigledno da je pitanje vremena kada će jedna od naših najboljih teniserki svih vremena reći zbogom tenisu i da nije realno da posle serije ozbiljnih povreda može da se vrati u svetski vrh.

Njena silazna putanja je krenula 2017. godine kada su krenule i povrede i posle toga nikako nije mogla da se vrati na vrh. Kad se na to doda da je uveliko ušla u 30. deceniju života i da je pitanje sa koliko motiva i dalje želi da igra profesionalno tenis.

Podsetimo da je Jankovićeva pre deset godina bila prva igračica sveta, a upravo ta 2008. godine smatra se najuspešnijom sezonom u njenoj karijeri. Igrala je finale US opena, polufinala Rolan Garosa i Australijan opena.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter