Izvor:
31.08.2016 u 03:05
0

FANTASTIČNE VESTI IZ VELIKE JABUKE: Janko Tipsarević „SAMLEO“ Kverija!

Nakon više od tri sata borbe, srpski teniser Janko Tipsarević uspeo je da savlada Amerikanca Sema Kverija, trenutno 30. igrača sveta, rezultatom 7:6 (7:4), 6:7 (0:7), 6:3, 6:3.

Uz jedan serviran as manje od Kverija, ali i uz četiri manje duple servis greške, Tipsa se plasirao u drugo kolo Otvorenog prvenstva Amerike.

Tipsarević i Kveri igrali su do sada ukupno šest mečeva, rezultat je izjednačen, a poslednji put su snage odmerili na Mastersu u Sinsinatiju pre tri godine, kada je slavio naš teniser.

Janko je agresivnom igrom otvorio duel sa visokim Amerikancem. Kveri je imao psihološku prednost, ali Tipsa je igrao sjajno i uspeo je da dođe do pobede.

U drugom kolu Tipsarević se sastaje sa Špancem Pablom Karenjo Bustom (39. na ATP listi), koji je u prvom kolu savladao Bugarina Ilju Ivašku.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/Javier_Panzardo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter