Izvor:
18.01.2019 u 21:12
0

„SEDMA SILA“ ZBOG NOLETA U MELBURNU PODELJENA: Lojalni „obožavaoci“ su ovde, a interesovanje nemačkih medija za moje izlaganje je „nula“!(VIDEO)

Novak Đoković je još jednom u Melburnu pokazao da je uvek spreman za šalu. Mada je ova šala imala i zamerku na račun nemačkih medija.

Naime Novak je pole tenisera Aleksandra Zvereva izašao pred predstavnike medija koji su bili u konferencijskoj sali što je uobičajena praksa posle odigranog meča u ovom slučaju na Australijan openunu.

Sa savršetkom izjave koju je dao Zverev, salu su napustili i nemački novinari. Videvši šta se dešava Nole im je privukao pažnju tako što im je "dobacio" da je i on tu, te da ima šta da kaže.

Ta rečenica je zaustavila "sedmu silu" ali na kratko. Nole je mahnuo rukom i prokomentarisao da će da uzme nemačko državljanstvo aludirtajući na to da bi onda sigurno za nemačke novinare bio "vidljiviji".

Posle par sekindi u salu je ušlo još novinara tako da je onima koji su ostali srpski teniser dao izjavu, a pre početka konferencije je zaključio:

– Moji lojalni obožavaoci su ovde, a interesovanje nemačkih medija (za moje izlaganje) je "nula" – rekao je Nole.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Twitter/drustvenidrug/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter