Izvor:
07.03.2019 u 15:21
0

FEDERER O GLASANJU ZA PREDSEDNIKA ATP-A: Sve ovo je politika i ne želim da se mešam u to!

Rodžer Federer je pokazao nedostatak poštovanja prema našem Novaku Đokoviću neposredno po dolasku u Indijan Vels, gde je otpočeo turnir koji mnogi nazivaju "petim grend slemom".

Tokom Australijan opena je otkriveno da Savet tenisera planira da organizuje glasanje za predsednika ATP-a, koji će zameniti Krisa Kermoda.

Svetski broj jedan je okupio Savet i na njemu je bilo da organizuje sastanak najboljih tenisera sveta. Ali, Federer koji daje podršku Kermodu da ostane na snazi, nije prisustvovao sastanku.

Švajcarac planira da sedne da razgovara sa našim asom, ipak u ovom trenutku nema volju da diskutuje o ovoj situaciji.

Prvo, nisam bio na sastanku sa igračima. I još uvek se nisam video sa Novakom. Ali nameravam da to učinim, naravno. Posle ne želim da pričam o tome ispred vas. Moje mišljenje neće uticati na glasanje u svakom slučaju. Sve ovo je politika i ne želim da se mešam u to. –

Kada su se pojavile vesti o potencijalnom revoltu igrača, mnoge teniske zvezde su otkrile svoje mišljenje o tome.

Popričaću sa nekim članovima veća. Voleo bih da čujem malo od njega, kako je protekao sastanak, kakav je njihov generalni utisak o vođstvu u ATP organizaciji. Imali smo dobrih pet, šest godina pod vođstvom Krisa. To je očigledno važna uloga. Moramo da pogledamo to detaljno. Moram da razgovaram sa Novakom, Rafaelom i Endijem Marejem malo o svemu – završio je Federer.

Podsetimo, Federer je slobodan u prvom kolu turnira u Indijan Velsu, a u drugoj rundi ga očekuje meč sa Andreasom Sepijem. Pre finala se ne može sresti sa našim asom, koji se nalazi u drugom delu žreba.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter