Izvor:
27.09.2016 u 13:29
0

FRANCUSKI TENISER PRIZNAO: Novak je žrtva dvostrukih standarda

U opširnom intervjuu datom za francuski „Ekip“ Žil Simon je govorio o dvostrukim standardima koje koriste mediji i tu je u prvi plan istakao svog zemljaka Rišara Gaskea, ali i Novaka Đokovića.

Kada na primer Gaske pošalje precizan bekhend, a stoji daleko iza osnovne linije onda govore da je to zbog njegovog talenta, a kada to isto uradi Nadal forhendom onda je u pitanju snaga i njegova fizička spremnost. Takođe svi govore o Federerovom talentu i tu su mišljenja nepodeljena, ali kada se govori o Đokoviću onda postoji mala sumnjičavost – objašnjava Simon.

Francuz je potom plastično objasnio zašto su mediji i stručnjaci nepravedni prema Novaku.

Kažu da on nema savršen udarac. Ali šta reći kada vi odservirate prema njemu 275kilometara na čas, a on svaki pout lopticu pogodi sredinom reketa. To je neverovatan talenat. Ako bi pitali na primer Jana de Vita ko je veći talenat, Rodžer ili Novak on će izbeći da vam odgovori – kaže Simon.

Izvor: Vesti online
Foto:You Tube Printscreen/Stefan Bojic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter