Izvor:
29.09.2016 u 22:59
0

LEGENDA NEMAČKOG SPORTA ODUŠEVLJENA: Nema slabosti u Novakovoj igri

Najbolji nemački košarkaš svih vremena Dirk Novicki je u mladosti trenirao tenis. Čak je otkrio da je za „beli sport“ bio talentovaniji nego za košarku. Ipak, život ga je odveo na drugu stranu, pa je pod obručima napravio zavidnu karijeru.

U jednom intervjuu je otkrio da i dalje prati tenis i da navija za Rafaela Nadala. O Novaku Đokoviću je imao samo reči hvale.

On je neko ko zna kako da kreira poen posle riterna. Skoro da nema slabosti u njegovoj igri, a kretanje mu je neverovatno. On je verovatno prvi igrač koji kliza i na terenima sa betonskom podlogom. Jedan je od najboljih defanzivaca u tenisu, a tokom godina servis mu je sve bolji i bolji – istakao je Novicki.

Happytv.rs
Foto:Twitter/RosyKall

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter