Izvor:
17.05.2019 u 10:40
0

RODŽER SE U ČETVRTFINALU SASTAJE SA CICIPASOM: Čovek koji ulaže dosta energije za svaki poen! (FOTO)

Rodžer Federer prvo je pobedio Žoaa Sousu, da bi zatim preokrenuo protiv Borne Ćorića (2:6, 6:4, 7:6) i spasao dve meč lopte na putu do četvrtfinala u Rimu. I prošle nedelje u Madridu Federer je spasao dve meč lopte u duelu sa Gaelom Monfisom.

-Mislim da sam dobio dosta takvih mečeva, ali sam ih dosta i izgubio. Lakše je igrati kada si nedavno iskusio nešto slično, problem je kada se događa ređe. Nezgodno je jer se ulaže toliko energije u fokusa u svaki poen, ne želiš da pogrešiš, a sve se brzo odvija. Na kraju je to kao izvođenje penala. Imao sam i malo sreće, Borna je vodio… Uživao sam jer smo igrali na Grendstendu, bila je izvanredna atmosfera- rekao je Federer.

-Otišao sam u Švajcarsku iz Madrida i tražio sam da igram u sredu, ali da su mi rekli da to nije moguće, prihvatio bih to na kraju krajeva. Sada sam mislio da bi bilo lepo da igram u sredu jer bi mi to dalo mogućnost da provedem vikend sa decom, slobodnu subotu i nedelju. Treba mi dva dana da se spremim, iskreno, onda mi je u redu i da igram pet dana u nizu. Nekada se desi i drugačije, recimo u Sinsinatiju mi je OK da igram u utorak jer sam tu od petka, a to prija i organizatorima jer im drugi igrači dolaze iz Montreala. Uvek se proveri šta ljudi iz turnira žele, možemo da zamolimo za nešto, ali oni donose konačnu odluku- izjavio je Federer

Rodžer se u četvrtfinalu sastaje sa Stefanosom Cicipasom.

Izvor: Sport Klub
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter