Izvor:
05.06.2019 u 14:42
0

NAVIJAČ RODŽERA FEDERERA SE POSLE 11 GODINA PROBUDIO IZ KOME I DOŽIVEO ŠOK: Priča koja vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim!

Španac Hesus Aparisio navijač Rodžera Federera, probudio se iz kome posle 11 godina i odmah pitao šta se dešava sa švajcarskim teniserom, a odgovor koji je dobio ga je potpuno šokirao.

Ova neverovatna priča dogodila se 2015. godine, a četiri godine kasnije u teniskom vrhu se i dalje ništa nije promenilo.

Novak Đoković, Rodžer Federer i Rafael Nadal i dalje dominiraju svetskim tenisom, pa je ova saga još neverovatnija ako se u obzir uzmu sve ove činjenice.

Ali, da podsetimo, Hesus Aparisio je pre 15 godina doživeo saobraćajnu nesreću i zbog teških povreda ostao u komi. On je sakupljao pare da 2005. godine upozna svog idola, međutim, u tome se isprečila nesreća.

– Te 2004. godine njegov idol je bio prvi na svetu i igrao vrhunski tenis, a mladi Španac, sada kada se probudio iz kome 2015. godine nije mogao da veruje da je švajcarski teniser i dalje u vrhu i da je osvojio toliko grend slem titula. Odjednom mi je palo na pamet da pitam za Rodžera. Mislio sam da se povukao. Kada sam saznao da je drugi na svetu, da i dalje igra, mislio sam da se šale sa mnom, a još kad su mi rekli da je osvojio 17 grend slemova, stavio sam ruke na glavu – pričao je tada Hesus u neverici.

Nakon što je izašao iz bolnice i stigao kući, gledao je finale US Opena između Švajcarca i tada, kao i sada, najboljeg teniser sveta Novaka Đokovića, i bio prosto iznenađen kako igra srpski teniser.

– Bio sam vrlo iznenađen koliko dobro igra Đoković – kazao je mladi Španac tada.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter