Izvor:
11.10.2016 u 17:56
0

OPKLADA: Da li je Švajnštajger otac

Svetski bukmejkeri oborili kvotu na 1,10 da će gospođa Švajnštajger ostati u drugom stanju do 1. januara 2019.

Odgovor na pitanje kad će Ana Ivanović postati mama ponudila je jedna domaća kladionica! Naime, kvota da će gospođa Švajnštajger ostati u drugom stanju do 1. januara 2019. godine iznosi mizernih 1,10, što na uloženih 1.000 dinara donosi zaradu od samo 100 dinara.

S druge strane, ako verujete da se novopečeni par neće odlučiti da radi na potomstvu do pomenutog datuma, možete da zaradite veliki novac. Kvota da Ana neće zatrudneti u naredne dve godine iznosi čak 5,50! U prevodu, na hiljadu uloženih dinara dobijate čak 5.500 dinara. Teško je verovati da kladionice tako lako daju toliko novac…

Podsećamo, bukmejkeri su imali ispravnu procenu kad je reč o udaji Ane Ivanović. Posle pola godine veze sa Švajnijem kvota na udaju srpske lepotice do 1. januara 2017. pala je na samo 1,20. Ispostavilo se da je to „lagano došlo“.

Procena kladionica potpuno je realna jer, kao što je Kurir prvi pisao, Ana je sponzorskim ugovorima obavezana do 30. godine. Ako pre toga ostane u drugom stanju, izgubiće milione… Ivanovićeva u novembru sledeće godine izlazi iz tog „problema“, pa će moći da se posveti i proširenju porodice.

Kurir
Foto: Twitter/WTA

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter