Izvor:
31.10.2016 u 18:08
0

Neverovatno saznanje: Teniser otkrio da su ga doktori zarazili opasnim virusom!

​​​​​​

Francuski teniser Žo-Vilfred Conga ispričao je novinarima posle turnira u Beču neverovatnu priču, kojom je otkrio zašto je tokom karijere često bio povređen.

Svi problemi koje je imao nastali su zbog – greške lekara!

Kada sam imao 15 godina zubar je greškom kanuo malo zubne paste u moje sinuse i oni su se zarazili. Nećete verovati, ali da vam slikovitije prikažem: porasle su mi od toga u sinusima gljivice i to veličine loptice za stoni tenis! Zato sam godinama mogao da dišem samo kroz nos počeo je priču Conga.

Posle dosta godina problem je rešio tek pre tri nedelje!

Doktor koji me je operisao mi je rekao da su svi moji zdravstveni problemi bili povezani sa tim u sinusima. Uz to, imao sam i infekcije u korenima nekoliko zuba. Kada sam sve to sredio, odjednom više ne osećam nikakve bolove, koleno mi je stabilno, a dišem daleko bolje. Jasno vam je, sve je mnogo bolje ispričao je Žo-Vilfred Conga.

Informer.rs
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter