Izvor:
19.10.2019 u 09:43
0

TIPSAREVIĆ EMOTIVNO DOŽIVEO OPROŠTAJ: Ovakav kraj sam hteo…

Iskusni srpski teniser Janko Tipsarević, nakon što je porazom u četvrtfinalu u Stokholmu odigrao poslednji ATP turnir, izjavio je da je maratonski meč sa Japancem Juićijem Sugitom pravi oproštaj.

Tipsarević je, kao mnogo puta tokom karijere, odigrao dramatičan i dug meč s rivalom, spasao devet meč lopti, ali je na kraju izgubio u taj-brejku trećeg seta od Sugite.

Da sam birao način kako da završim karijeru, bilo bi ovako. Sve sam ostavio na terenu. Do kraja života pamtiću ovaj momenat – rekao je Tipsarević na terenu.

Bivši svetski broj osam će sledećeg meseca zvanično prestati sa tenisom, i to u dresu Srbije na Završnom Dejvis kupu u Madridu.

U njegovu čast, organizatori u Stokholmu potrudili su se da mu puste video snimke iz 17-godišnje karijere.

Borba s različitim emocijama će mi najviše nedostajati, oni leptirići u stomaku pre i posle meča. Ništa nije kao to… Uživao sam širom sveta, upoznao različite kulture i ljude. Ovaj način života definitivno te učini mentalno jakim – rekao srpski teniser.

Tipsarević, osvajač titule prvaka sveta u Dejvis kupu sa Srbijom, emotivno je doživeo oproštaj.

Vidim da se trudite da me rasplačete (organizatori i publika). Osecam se srećno i ponosno, emocije su mi pomešane. Iako sam tužan što se opraštam, uzbuđen sam zbog novog poglavlja u karijeri – zaključio je Tipsarević.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter