Izvor:
05.11.2016 u 16:18
0

Samo Raonić spasava Novaka: Da li najbolji svetski teniser danas ostaje bez krune?

Izgleda da je došao i taj dan Srbija od ponedeljka više neće imati najboljeg svetskog tenisera na prvom mkestu ATP liste. Novak Đoković, najverovatnije predaje titulu prvog svetskog reketa pošto je porazom od Marina Čilića izgubio bodove, koji bi ga zadržali na čeonoj poziciji.

Kanadski teniser Miloš Raonić poslednji je stub odbrane Đokovićevog bitisanja na prvom mestu ATP liste. Rođeni Podgoričanin, koji igra pod kanadskom zastavom, osim za sebe, igraće i za Novaka,

Marej bi danas pobedom protiv Miloša Raonića svrgnuo Novaka sa trona. Britanac će skinuti krunu Novaku Đokoviću i preuzeti prvo mesto, bez obzira na to šta uradi u finalu.

Navijači srpskog asa su u dilemi šta je razlog velikog pada forme doskora nepobedivog tenisera. Prezasićenost tenisom jer je osvojio sve što se osvojiti može, pa nema više prave volje želje i žara za novim pobedama ili promena načina ishrane.

Novak je naveo da je tenis veliki deo njegovog života, ali da mu nije sve u životu.

Postoji razlika između životnih i teniskih ciljeva. Tenis mi nije sve u životu, prioritet mi je da sam srećan, da imam mir, da sam ispunjen radošću, srećom i ljubavlju najbližih. Posle toga ide tenis, koji sačinjava veći deo mog života, nešto što me veseli i dokle god imam inspiraciju da igram tenis – rekao je Đoković.

Happy.rs
Foto: Facebook/BNP Paribasmaster

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter