Izvor:
22.11.2019 u 09:37
0

INTIMNA ISPOVEST BILJANE TIPSAREVIĆ Ovo je ispričala dok Janko igra oproštajni meč u tenisu

Janko i Biljana Tipsarević čekaju drugo dete, a kreatorka i supruga srpskog tenisera otkrila je kakva atmosfera vlada u porodici uoči proširenja.

– Radujemo se proširenju porodice, i moja rođena sestra je trudna, razlika će biti dva meseca tako da nas čeka uzbudljiv period. Divan osećaj, kao i u svakoj porodici koja je to želela. Ušla sam u četvrti mesec i zasad je sve u najboljem redu. Emili se veoma raduje što će postati sestra, već predlaže imena i priča o tome kako će da čuva bebu i čime će sve da je uči – objašnjava Biljana za "Blic".

Jankova supruga uporedila je trenutno stanje sa prvom trudnoćom.

– Ova trudnoća je potpuno različita od prve, što je i normalno, pa i sve propratne slatke nelagode u vidu mučnine i pospanosti prolaze. To je normalno za trudnoći i ne zove se džaba drugo stanje. Nisam zahtevna trudnica, trudim se da sve radim normalno kao što sam to činila pre nego što sam saznala da sam trudna – izjavila je Biljana.

OVO JE OHRABRUJUĆA PORUKA NOVAKA ĐOKOVIĆA NA OPROŠTAJNOM TURNIRU JANKA TIPSAREVIĆA

Ćerkica Emili će za nekoliko meseci dobiti brata ili sestru, a bračnom paru Tipsarević nije preterano bitno kog pola će biti novorođenče.

– Svejedno nam je da li je devojčica ili dečak. Sa jedne strane žarko smo želeli da imamo ćerku, a ta želja nam se već ispunila, tako da nam je sada najbitnije da sve prođe bez ikakvih problema. Trudnoća je fenomenalna stvar i svaka žena treba da se ponaša onako kako njoj najviše prija – objašnjava supruga proslavljenog tenisera koji je trenutno u Madridu gde igra poslednji Dejvis kup u svojoj karijeri.

Zbog trudnoće i poslovnih obaveza Biljana nije mogla da putuje u prestonicu Španije da prati supruga dok se bori na Dejvis kupu, ali pomno prati sve što se dešava. Koliko mu srećne vesti iz njegove porodice daju energije da bude najbolji na terenu. Nema sumnje da aktuelni period donosi bujicu emocija Janku koji se upravo na aktuelnom Dejvis kupu oprašta od profesionalnog tenisa, a upravo iz tog razloga izvesno je da će Tipsarević imati znatno više vremena za porodicu.

Izvor: Alo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter