Izvor:
05.12.2019 u 08:28
0

PODMUKLI RODŽER FEDERER Ne voli Novaka, i sa užitkom ga je zbacio sa trona

Nekadašnji britanski teniser Greg Rusedski govorio je o odnosu između Novaka Đokovića i Rodžera Federera. Nekada četvrti teniser planete mišljenja je da Srbin i Švajcarac nisu u najboljim odnosima.

Federer je na Završnom mastersu u Londonu pobedio Novaka i izbacio ga sa tog turnira.

– Njih dvojica nisu u dobrim odnosima, tako da je Federer sigurno mnogo voleo to što mu je okončao pokušaj da godinu završi na prvom mestu – kazao je Rusedski.

TO JE BIO ATOMSKI TENIS Pobeda Đoković protiv Federa na Vimbldonu najbolji meč grend slem tura u 2019.

Britanac ističe da je Rodžer bio autsajder u duelu u O2 areni, ali i da to nije smeo da bude slučaj.

– Velike šampione nikada ne možemo otpisati. Svi su govorili da će Đoković veoma lako pobediti, ali nam je Federer pokazao zašto je veliki šampion i proslavu kakvu smo videli od Federera tada ne viđamo često – dodao je Rusedski.

Novak je porazom od Rodžera izgubio šansu za prvim mestom i godinu završio na drugom, jednu poziciju ispred Švajcarca, a iza samo Rafaela Nadala.

Izvor: b92

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter