Izvor:
11.05.2016 u 16:45
0

NADAL ISKRENO: Nisam srećan zbog mogućeg meča sa Novakom

Masters turnir u Rimu je počeo, a žreb je odredio da Novak Đoković i Rafael Nadal mogu da se sretnu već u četvrtfinalu.

Španac je rekao da nije srećan zbog mogućnosti da se tako rano sretne sa najboljim teniserom sveta, ali tvrdi da je koncentrisan na svoj prvi meč u glavnom gradu italije, koji će igrati protiv Kolšrajbera.

– Naravno da nisam oduševljen žrebom, ali ne igramo danas pa da o tome razmišljam. Meč je protiv Kolšrajbera, koji igra odlično, osvojio je Minhen, došao do polufinala u Barseloni, u dobroj je formi – rekao je Nadal na konferenciji za novinare pred početak turnira.

Naveo je da se oseća odlično i da je spreman.

– Sjajno se osećam što sam ovde. Grad je neverovatan, a turnir je jedan od najvažnijiih na svetu – smatra Rafa.

Posle osvajanja Mastersa u Monte Karlu i turnira u Barseloni, kaže da mu pobeđivanje veoma pomaže.

– Pobede uvek pomažu. Prethodni mesec bio je veoma pozitivan za mene, igrao sam na visokom nivou, više nedelja uzastopno. Zabavno mi je na terenu, vredno treniram i veoma sam motivisan da nastavim u istom pravcu – zaključio je Španac.

HappyTv.rs
Foto: Flickr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter