Izvor:
14.05.2016 u 03:49
0

NOVAK POSLE POBEDE: Pobedio sam u dva seta, ali kao da smo odigrali pet!

Novak Đoković pobedio je Rafaela Nadala u četvrtfinalu Mastersa u Madridu 7:5, 7:6 i plasirao se u novo polufinale. U intervjuu nakon meča bio je veoma zadovoljan pobedom.

– Bio sam pribran u ključnim momentima. Iako sam loše startovao u oba seta, uz dobru igru u ključnim momentima uspeo sam da pobedim. Iako sam pobedio u dva seta, imam utisak kao da smo odigrali pet – rekao je Nole.

Smatra da je Španac u odličnoj formi i ova pobeda mu donosi dodatno samopouzdanje.

– Pobediti Nadala na šljaci je veliki izazov, jedan od najvećih u našem sportu. Veoma sam zadovoljan kako sam se ponašao u ključnim momentima danas. Uspeo sam da trijumfujem protiv jednog od mojih najvećih rivala na njegovoj omiljenoj podlozi. Ne smemo da zaboravimo da je u formi i da igra dobro. Osvojio je Monte Karlo i Barselonu, i igrao odlično prethodnih nedelja. Upravo to mi daje samopouzdanje za nastavak turnira – rekao je Đoković.

U tajbrejku drugog seta Nadal je konstantno bio u zaostatku i nije uspeo da zaustavi Đokovića da osvoji prvu meč loptu na 6:4.

– Imao sam sreće u ključnim momentima. Uspeo sam da ga izbacim iz njegove igre u najvažnijim trenucima. Mislim da je igrao veoma kvalitetan tenis, pokušao je da bude agresivan i da ulazi više u teren. Ali, na kraju, izgleda da sam imao malo više sreće – zaključio je Novak.

HappyTv.rs
Foto: YouTube Printscreen/ATPWorldTour

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter