20°C

Beograd

Photo: Twitter/Printscreen

Izvor: Alo.rs

EKSKLUZIVNO! SRPSKI AS JE OVO ZASLUŽIO: Milorad Dodik sprema veliku čast Novaku Đokoviću u Banja Luci

"Novak Đoković je Ključeve grada odavno zaslužio".

Marinko Umičević, odbornik u Skupštini grada Banjaluka specijalno za Alo je izjavio da se u Skupštini grada Banjaluka pokreće inicijativa predaje ključeva grada Novaku Đokovicu i Dr Vladi Đajiću poznatom narodnom lekaru i direktoru Kliničkog centra Banjaluka

- Novak Đokovic je teniser, a i čovek koji je i nas u Republici Srpskoj mnogo puta obradovao, svojim pobedama i najbolji je ambasador koji predstavlja Sebe u svijetu, što pokazuje svojim ponašanjem. Jedva čekamo da dođe u Banjaluku i da uživamo na teniskom meču koji se planira održati u Banjaluci. On je Ključ grada davno zaslužio i ovo je prilika da mu se uruči u Banjaluci -  izjavio je Umičević za medije.

PROČITAJTE I OVO

RAZVEZAO JEZIK! Najveći estradni makro progovorio kome je podvodio starlete i uspešne žene

BRUTALNI UBICA PRED SUDIJOM Ovo su detalji monstruoznog ubistva maćehe

NORVEŠKI AMBASADOR POSLAO JAKU PORUKU: Norveška i Srbija udruženim snagama protiv nepravde

TUGA! DANAS JE SAHRANA DEČAKA KOJEG JE UBILA STRUJA: Ne znamo kako ćemo dalje bez Leona

U AUTU DVA PUTNIKA A ZA LEČENJE 2.100 EVRA: Evo koja pravila u Grčkoj stvarno važe, a šta je potpuna NEISTINA

Dr Vlado Đajic je u svestki poznati neurolog, koji je u vreme borbe sa koronom učinio nadljudske napore, ulazivši u centar korone i spasivši mnoge zivote: Sačuvao je narod Republike Srpske o scenarija u Italijai.

- Doktora Đajića poredimo sa dr Mladenom Stojanovićem iz ratnih dana, jer je dr Đajić u Skupštini Republike Srpske pre par dana od strane predsednika Milorada Dodika nazvan doktorom herojem. Đajić je narodni doktor, koji je samo u jednom istraživanju pregledao više od 50 hiljada ljudi širom Republike Srpske, čime je smrtnost smanjio za 50%, po čemu je jedinstven i poznat u svetu, kaze Marinko Umičević

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar