Izvor:
15.01.2017 u 17:02
0

“GORI” u Melburnu: Marej ima pomoć organizatora, Nole izbegao paklenu vrućinu! (foto)

Biće “vruće” na ovogodišnjem Australijan openu, i to u svakom smislu. Teniseri će se u Melburnu boriti i sa velikom vrućinom.

Novak Đoković ima najviše ambicije! Melburn je grad u kojem se naš as sjajno oseća. Ove godine ima priliku da Australijan open osvoji sedmi put i tako ispiše još jednu stranicu teniske istorije. Srbin u prvom kolu ovog grend slema igra protiv Fernanda Verdaska. Španac je u Dohi (imao pet meč lopti protiv Novaka), pokazao koliko može da bude neugodan.

Ono što Đokoviću ide na ruku je činjenica da će protiv iskusnog tenisera igrati u večernjem terminu (po lokalnom vremenu). Nole bi po našem vremenu na teren trebalo da izađe oko 9.00 časova (utorak). U Melburnu je velika vrućina, i teniseri koji će igrati preko dana moraće da se nose sa visokim temperaturama. U utorak bi uslovi za igru mogli da budu izuzetno teški, iz Australije stižu najave da će biti preko 38 stepeni Celzijusa.

Turnir nije zvanično ni počeo, a desio se već prvi problem. Ovoga puta u centru pažnje našao se meč Endija Mareja i Iljua Marčenka.

Trenutno 93. igrač na ATP rang listi tvrdi da Škota protežiraju organizatori turnira. Razlog? Činjenica da Ukrajinac neće imati priliku da trenira na “Rod Lejver Areni”, terenu gde će se u ponedeljak sastati sa prvim reketom sveta.

Čak i kada igraš u ponedeljak na “Rod Lejver Areni”, ni u nedelju nećeš dobiti šansu da treniraš tamo – napisao je Marčenko na Tviteru.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter