Izvor:
04.02.2017 u 03:05
0

Troicki maratonac: „Igraću uvek pet setova samo da pobedim“!

Srpski teniser Viktor Troicki, posle pobede nad Karenom Kačanovim za vođstvo Srbije protiv Rusije u Dejvis kupu, izjavio je da je još jednom pokazao da se nikada ne predaje, posebno kada igra za zemlju.

Troicki je slavio nakon četiri i po sata drame protiv Kačanova 6:4, 6:7 (3:7), 6:3, 1:6, 7:6 (8:6) i spasene meč lopte u taj-brejku petog seta.

Da li moram uvek pet setova da igram? Što da ne, prihvatam ako će to značiti da ću da pobedim. Meč je bio sjajan, imao sam puno uspona i padova, ali sam se borio do kraja. To je moja igra, nikada se ne predajem – rekao je Troicki.

On se zahvalio niškoj publici na podršci tokom iscrpljujućeg duela.

Navijači su mi pomagali kada je bilo najvažnije. Bilo je jako teško, ali uvek dajem sve od sebe za svoju državu – zaključio je Troicki.

Program prvog dana meča između Srbije i Rusije u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa zatvaraju Novak Ðoković i Danil Medvedev.

Ostanite uz Happytv.rs i saznajte kako su naši teniseri završili prvi takmičarski dan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter