Izvor:
04.02.2017 u 04:59
0

NOVAK sporo krenuo, pa POBEDIO: Srbija vodi 2:0 protiv Rusije!

Novak Đoković ponovo je uplašio sve ljubitelje tenisa u Srbiji, pošto je posle set i po gubio od debitanta u Dejvis kupu Danila Medvedeva.

Međutim, drugi reket sveta se pribrao i preokrenuo rezultat na 2:1 u setovima (3:6, 6:4, 6:1, 1:0), da bi mu mladi Rus predao meč zbog povrede.

Pošto je Troicki prethodno u dramatičnom meču savladao Kačanova, Srbija posle prvog takmičarskog dana vodi sa 2:0 i neophodan joj je još samo jedan poen za plasman u četvrtfinale Svetske grupe Dejvis kupa.

U subotu je na programu dubl u kojem se sastaju Nenad Zimonjić i Viktor Troicki protiv Andreja Kuznjecova i Konstantina Kravčuka, dok u nedelju Ðoković ide na Kačanova, a Troicki na Medvedeva.

Happytv.rs
Foto: Twitter/iReport

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter