Izvor:
17.05.2016 u 15:39
0

NOVI TURNIR NA TRAVI: Teniseri dobijaju još jedno mesto za takmičenje

Još jedan turnir na travi biće dodat u teniski kalendar naredne godine, a ATP navodi da će se održavati u Antaliji od 25. juna do 1. jula i biće još jedno mesto na kom će teniseri moći da se pripreme za Vimbldon.

– Dodavanje ovog turnira rasporedu biće odličan dodatak s obzirom na tronedeljnu prazninu u rasporedu, između Rolan Garosa i Vimbldona. Drago nam je što ćemo imati takmičenje i na tako važnom tržištu poput Turske, gde potražnja za tenisom svetske klase nastavlja da raste, a u isto vreme igračima omogućavamo dodatnu pripremu za Vimbldon – rekao je šef ATP-a Kris Kermod.

Ovaj turnir biće jedan od sedam na travi koji će se održati sledeće godine. Pripadaće kategoriji 250, a igračima će na raspolaganju biti 7 teniskih terena.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter