Izvor:
03.03.2017 u 15:56
0

KONAČNO BESAN: Novakovih 10 reči posle poraza od Kirjosa

Više ni Novak nije ravnodušan. Posle nekoliko poraza u poslednje vreme, Novak Đoković nije delovao preterano uznemireno.

Izgleda da je konačno i svetskom broju dva prekipelo, pa je sa novinarima posle eliminacije od Nika Kirjosa u četvrtfinalu turnira u Akapulku prozborio jedva 10 reči.

– Ne sjajno – kratko je odgovorio Novak na pitanje kako se oseća posle eliminacije.

Novinari su potom konstatovali frustraciju jer nije uspevao da savlada servis osam godina mlađeg Australijanca, a Novak je i dalje izgledao kao da želi što pre da se skloni od reflektora.

– Odličnoje servirao, zaslužio je da pobedi. Čestitam mu – dodao je Novak.

Cedili su predstavnici sedme sile i dalje Novaka jer nisu navikli da moraju da mu postavljaju desetine pitanja, ali dobili su još samo jednu reč.

– Hvala – završio je Novak krakto izlaganje na španskom i otišao svojim putem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter