Izvor:
10.03.2017 u 20:49
0

Teniski stručnjak otrkiva: NOLE GUBI OD KAKO OTAC NIJE U NJEGOVOM TIMU!

Šta se dešava sa Novakom Đokovićem, rebus je koji pokušava da reši čitava planeta. Nekada najbolji teniser sveta u poslednjih godinu dana je neprepoznatljiv.

Od osvajanja Rolan Garosa prošle godine karijera Đokovića je u silaznoj liniji, zaključno sa porazom od Australijanca Nika Kirjosa u Akapulku.

Za mnoge, odgovor na rebus je Novakova potpuna promena režima ishrane i prelazak na veganstvo, zbog čega je izgubio dobar deo mišićne mase. Drugi vide uzrok ovakvog stanja u porodičnim problemima o kojima je Novak pričao sredinom prošle godine, nakon poraza na Vimbldonu.

Pre nekoliko dana poslanik DS u skupštini Vojvodine Amir Bislimi je izneo tvrdnju da Novakova supruga Jelena ne razgovara sa njegovim roditeljima Dijanom i Srđanom.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Slike-Arhiva/bogdan%20obradovic.jpg?m=1489153747

Nekadašnji selektor Srbije Bogdan Obradović jedan je od ljudi koji su najzaslužniji za Đokovićeve najveće uspehe u karijeri, pošto je bio uz njega još od samog početka. Sada srpski stručnjak nema nikakvog uticaja na njegove rezultate i poručuje da ukoliko Novak želi da povrati formu s kojom se umešao među legende ovog sporta, potrebno je da u najbliže saradnike uvrsti oca Srđana i njega.

– Činjenica je da mu je neophodna duboka, debela i široka analiza niza stvari. Pošto je Đoković sam svoj gospodar i najbolje zna šta treba da uradi, ja sam spreman da mu pomognem. Novaku sve kompletno predstavlja problem. Tu mislim na uklapanje u novi život, o kojem je i on često govorio. Nove perspektive, motivi i želje da uklopi najbliže zajedno s profesionalnim nastupima, prioriteti, fokus i koncentracija na teren. To sve mora da radi kroz priču i razgovore s ljudima od velikog poverenja. Ubeđen sam da imam odgovor na sve! Pre mnogo godina sam zajedno s njegovim ocem Srđanom rešavao sve te probleme. Novak te ljude kao što smo Srđan i ja mora da vrati u svoj tim – rekao je Obradović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter