Izvor:
14.03.2017 u 00:49
0

Kirjos hvali pred okršaj u pustinji: NOVAK JE NAJKOMPLETNIJI TENISER!

Australijski teniser Nik Kirjos uspeo je da se plasira u treće kolo Indijan Velsa pobedom nad Zebaljosom 6:3, 6:4, ubrzo pošto je u dubu sa Nenadom Zimonjićem savladao čuvenu braću Brajan. Trenutno 16. igrač sveta je tako napravio jedan od dva koraka ka mogućem duelu sa Novakom Đokovićem, koga je savladao u prošlom međusobnom okršaju.

Kirjos je, komentarišući mogućnost ponovnog okršaja sa Đokovićem, rekao je da je naš teniser kompletiniji od svih ostalih sa kojima je odmeravao snage, ali da mu je pobeda nad njim ulila veliko samopouzdanje.

– Ta pobeda mi je ulila veliko samopouzdanje. Znao sam da moram da imam vrhunski dan kada je servis u pitanju. On najkompletniji igrač protiv koga sam igrao – izjavio je Australijanac.

U slučaju da Đoković savlada Argentinca Del Potra u trećem kolu, a Kirjos trijumfuje nad Nemcem Zverevim, naš teniser će imati priliku da se osveti Australijancu za otrovnu strelicu koju je poslao na njegov račun.

Kirjos će nastaviti i takmičenje u dublu sa Zimonjićem, u narednoj rundi sastaju se sa Robertom Bautistom-Agutom i Fernandom Verdaskom. Talentovani teniser, često neprimerenog ponašanja, rekao je da mu je selektor naše Dejvis kup reprezentacije mnogo pomogao protiv braće Brajan.

Bio sam nervozan na početku, to su ipak braća Brajan. I Zimonjić je jedan od najboljih dubl igrača na svetu, pa sam se osećao kao autsajder među njima. On mi je stalno govorio šta da radim, osećao sam se udobno, i zaista je pobeda protiv njih dvojice jedan od najboljih osećaja koje sam ikada imao. Najbolji su dubl svih vremena, tako da je ovo bila velika pobeda – završio je Kirjos.

Blic
Foto:Facebook/nikkirgios

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter