Izvor:
14.03.2017 u 03:15
0

TATA IZ PAKLA: Evo kako je teniski trener monstruozno zlostavljao ćerke! (video)

Britanski teniski trener Džon De Vijana optužen je da je godinama fizički i psihički maltretirao ćerke Monaei i Nefi sa ciljem da od njih napravi sportske zvezde.

Britanski mediji navode da je u toku suđenje De Vijani koji sada ima 55 godina. Njegove ćerke sada imaju 19 i 21 godinu. On su na svedočenju pričale o užasima koje im je priređivao otac Džon, pošto je bio zaluđen uspesima sestara Venus i Serene Vilijams.

Monaei je počela da trenira tenisa sa godinu dana, jer je to tako zamislio njen otac.

"Dopuštao mi je da gledam televiziju jedino kada bi na programu bio tenis. A kada bih pitala zašto samo tada, rekao je da ću mu zahvaliti jednog dana kada budem bogata", rekla je Monaei.

De Vijana je tada maloletne ćerke udarao po glavi, urlao na njih…

"Uvek se ponašao kao trener, nikada kao otac. Jednom nam je kupio večeru na povratku sa nekog teniskog meča, a moju je bacio u kantu za smeće. Nisam mogla da verujem", dodala je ona.

Nefi je bila talentovana za tenis, a brojni stručnjaci su joj predviđali svetlu budućnost.

"Jednom je Nefi odvukao iza neke zavese u sportskom centru, čula sam je da plače. Meni je na čelo markerom napisao slovo L (luzer). Imala sam devet ili deset godina", rekla je Monaei.

Majka Monaei i Nefi, Mišel Horne, tvrdi da je Džon tukao ćerke kada su imale manje od pet godina.

Džon De Vijana je demantovao sve optužbe, a suđenje će biti nastavljeno narednih dana.

Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter