Izvor:
07.06.2016 u 03:44
0

KUERTEN OTVORENO: Posebna AROMA USPEHA jer je Novak SRBIN

Nekadašnji brazilski teniser Gustavo Kuerten, trostruki šampion Rolan Garosa, izjavio je da Ðokovićevom uspehu u Parizu posebnu aromu daje to što dolaze iz Srbije, koja nije teniska velesila, baš kao što nije ni Brazil.

"Teško je verovati u početku, ali na kraju uspeh doživljavaš još dublje i još jače jer znaš koliki si dug put prevalio. To daje dodatnu aromu svemu i stvara novu motivaciju, tako je bilo i sa Novakom", izjavio je Kuerten, a prenosi B92.

Ðoković je osvajanje prve titule u Parizu i kompletiranje gren slem tituler, koje su sada sve u njegovom vlasništvu, proslavio kopireajući Kuertenovo srce na centralnom terenu.

"To je nešto što se najčešće smatra nemogućim u tenisu, ali on je uspeo to da ostvari. I takve stvari radi na dnevnom nivou, obara neke rekorde, pomera neke brojke i sada je sve bliži Federeru. Možda će za godinu ili dve biti i u poziciji da ga prestigne po broju gren slem titula", istakao je Kuerten i dodao da je Ðoković favorit i na Vimbldonu i na svakom sledećem turniru.

Izvor:Tanjug
Foto:Twitter/ATPWorldTour

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter