Izvor:
18.06.2017 u 01:53
0

SVI SU SE RAZNEŽILI: Evo zašto je Troicki ćerki dao ime Irina!

Proslavljeni teniser Viktor Troicki dobio je sinoć ćerku Irinu, a ponosni otac upriličio je danas proslavu za svoje prijatelje.

Viktora smo sreli ispred jednog beogradskog restorana u kom je ugostio prijatelje i porodicu, a za "Blic" je otkrio zašto je ćerki odabrao baš to ime.

– Bili smo kod mame i bebe sada. Sve je super prošlo. Jako smo uzbuđeni, ali još nismo ni svesni šta nas čeka. Presrećni smo. Bebica je slatka – rekao je Viktor i objasnio po kome je devojčica dobila ime.

– Moja baka se zvala Irina, pa je po njoj moja ćerka dobila ima – kazao je Troicki koji će morati da se nakratko odvoji od supruge i ćerke, jer ga već sledeće nedelje očekuju profesionalne obaveze.

– U utorak igram protiv Janka pa ću morati da letim za London. Ne znam koliko sam spreman za meč, ali moram da odem i jedva čekam da se vratim što pre – rekao nam je Janko.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter