Izvor:
18.06.2017 u 22:39
0

PONESTALO JOJ SNAGE: Aleksandra Krunić poražena u finalu Mančestera!

Srpska teniserka Aleksandra Krunić nije uspela da osvoji titulu na čelendžeru u Mančesteru, pošto je danas u finalu izgubila od Zarine Dijas iz Kazahstana 2:0, po setovima 6:4, 6:4.
Krunićeva je bila favorit u duelu protiv 207. teniserke sveta, ali je Kazahstanka na kraju stigla do pobede. Naša teniserka je za dve nedelje odigrala 10 mečeva, a očigledno je da joj je ponestalo snage.
Krunićeva je prošle nedelje trijufovala na turniru koji je odigran u Bolu na Braču i to joj je bila prva titula na WTA turu.
Plasmanom u finale Krunićeva je zaradila 85 poena, pa će od ponedeljka na WTA listi ponovo biti među 100. najboljih teniserki sveta.

Izvor: Kurir.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter