Izvor:
01.07.2017 u 20:32
0

Analiza Mekinroa: Federer je favorit, ali da ga vidimo protiv Novaka i Endija u pet setova!

Legendarni američki teniser Džon Mekinro ocenio je da je Rodžer Federer prvi favorit za titulu na Vimbldonu, ali je dodao i da treba uzeti u obzir da Švajcarac nije ove godine igrao na tri dobijena seta protiv Endija Mareja i Novaka Đokovića.

Mekinro se slaže sa procenama brojnih teniskih stručnjaka da Federeru odgovaraju brze podloge, kakva je trava u Londonu.

– Nikada do ove godine se nije desilo da teren na Australijan openu bude brži od Vimbldona, ali je Rodžer to sjajno iskoristio da osvoji grend slem. On je favorit na Vimbldonu, trava potpuno odgovara njegovom stilu, a Marej je drugi kandidat za titulu. Ipak, moram da istakenm da nismo videli Federera ove godine da igra u pet setova protiv Mareja i Đokovića – naglasio je Mekinro.

Amerikanac je dodao da Federer ima neverovatnu godinu, koju niko nije mogao ni da pretpostavi.

– On je u formi, odmoran je, svež… Samo on može da ne igra šest meseci, dođe u Australiju, osvoji titulu, pa opet propusti celu sezonu na šljaci i opet dođe u London kao prvi favorit na Vimbldonu – istakao je Džon Mekinro.

informer.rs
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter