Izvor:
03.07.2017 u 16:25
0

Malerozni Del Potro: „ZAŠTO JE NOVAK UVEK U MOM DELU ŽREBA“?

Argentinac je jedan od potencijalnih rivala srpskog tenisera ma Vimbldonu, a četvrti međusobni meč ove sezone mogli bi da odigraju već u 3. kolu.

Huan Martin del Potro, trenutno 32. igrač na ATP listi, izgubio je prethodna tri duela sa Novakom. Đoković je prvi meč dobio u osmini finala Akapulka (4:6, 6:4, 6:4), potom u 2. kolu Indijan Velsa (7:5, 4:6, 6:1) i na kraju u četvrtfinalu Rima (6:1, 6:4).

Zato i ne čudi reakcija Del Potra, inače Novakovog prijatelja, kada je video da bi i na Vimbldonu mogao da se sretne sa našim teniserom.

– Kada pogledam žreb prvo tražim da vidim gde su Đoković i Federer, odnosno protiv koga ću verovatno morati da igram. Zaista izgleda kao da je Đoković uvek u mojoj polovini žreba. Ne znam, možda sam mu mnogo nedostajao kada sam bio povređen. Ali, znam kako mogu da izbegnem susrete sa najboljima u ranoj fazi turnira… Moraću što pre da popravim poziciju na ATP listi – zaključio je Del Potro.

b92.net
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter