Izvor:
04.07.2017 u 17:57
0

ŠOKIRALA SVET: Teniserka zaigrala u petom mesecu trudnoće na Vimbldonu!

Trenutno 82. teniserka sveta Mendi Minela izgubila je u prvom kolu Vimbldona od Frančeske Skijavone sa 6:1, 6:1, ali je po završetku meča šokirala svetsku javnost priznanjem da je u petom mesecu trudnoće.

Teniserka iz Luksemburga je priznala da je nastupala samo zbog nagrade koja se dodeljuje igračima.

Ženama u tako poodmakloj trudnoći nije preporučljivo da se bave fizičkom aktivnošću na profesionalnom nivou, ali Minela očigledno nije mogla da odoli novčanoj nagradi.

Njen plasman na WTA listi joj dozvoljava da se direktno pojavi u glavnom žrebu, a za učešće u prvom kolu svaki igrač dobije po 35.000 funti.

Ali, ni tu nije kraj. Minela se prijavila i za nastup u konkurenciji dublova gde će nastupiti sa Letonkom Anastasijom Sevastovom. U slučaju da preskoče prvu prepreku njih dve će podeliti 9.250 funti, a plasman u treću rundu mogle bi da naplate 14.250 funti.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter