Izvor:
15.08.2017 u 14:39
0

Ako ste se pitali šta radi Nole: „Igram se sa Stefanom i čekam drugo dete“! (FOTO)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković prvi put se oglasio od konferencije na kojoj je saopštio da je za njega sezona završena.

Đoković je pre dve nedelje objavio da zbog povrede lakta neće igrati sledećih šest meseci, a već je počeo sa saniranjem višemesečne povrede.

Novak na društvenoj mreži "Instagram" podelio fotografiju sa sinom Stefanom, ispod koje je napisao da je posvećen terapijama i porodičnom životu.

"Znam da se pitate kako sam i kako se oporavljam. Uglavnom provodim vreme ili na terapijama ili sa porodicom. Moji dani su vrlo mirni i vrlo sam zahvalan na svakom trenutku s mojim najvoljenijima. Evo jedan momenat tate i sina koji prave kobajagi auto od kartonske kutije. Od sada sve pravimo duplo jer sa nestrpljenjem iščekujemo bebu. Kakav blagoslov!", napisao je Đoković.

On bi trebalo da se vrati početkom 2018. godine, najverovatnije na turniru u Oklendu.

b92.net
Foto: Facebook/Novak Djokovic, arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter