Izvor:
28.08.2017 u 15:16
0

POVRATAK NA TENISKI TEREN: Bili su Novakovi treneri, a sada su uz ove igrače sa Balkana!

Dvojica bivših članova stručnog štaba Novaka Đokovića ponovo su u tenisu! Fiziotarapeut Miljan Amanović i kondicioni trener Gebhard Fil Grič vratili su se u ATP tur, a zanimljivo je da su obojica opet uz igrače poreklom sa Balkana.

Miljan Amanović je sada u stručnom štabu Kanađanina crnogorskog porekla Miloša Raonića, kojem su povrede gotovo uništile ovu sezonu.

Raonić nije igrao u Sinsinatiju, neće igrati ni na US Openu, pa je Amanovića pozvao u pomoć, jer je poznato da je Đoković, dok je s njim sarađivao, bio u top formi i gotovo nijedan turnir nije propustio zbog povrede.

S druge strane, Gebhrard Fil Grič je započeo saradnju sa hrvatskim teniserom Bornom Ćorićem.

informer.rs
Foto: twitter/djoker nole

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter