Izvor:
30.08.2017 u 18:59
0

NADAL ISPROZIVAO MAREJA: Čudno mi je njegovo odustajanje posle žreba, normalno je trenirao!

Endi Marej je odustajenjem sa Ju Es opena dan nakon žreba zagorčao život Rafaelu Nadalu i Rodžeru Federeru, a Španac nije mogao da izdrži pa je posle pobede u prvom kolu potkačio Britanca.

Naime, da je Marej odustao pre žreba Federer i Nadal bi bili prvi i drugi nositelji i ne bi mogli da se sretnu pre finala, ovako ih čeka eventualni duel u polufinalu. Nadalu nije jasno zašto je Marej odustao.

Ja sam bio siguran da će igrati jer je normalno trenirao. Malo mi je čudno da je odustao dan nakon žreba, nije li? Moram priznati da mi to nije jasno, ali najvažnije je da ozdravi i ja mu želim svu sreću – rekao je Nadal koji je na startu sa 3:0 dobio našeg Dušana Lajovića.

izvor/informer.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter