Izvor:
02.09.2017 u 12:26
0

PORODILA SE SERENA VILIJAMS! Američka teniserka dobila naslednicu!

Američka teniserka Serena Vilijams porodila se u petak na Floridi i na svet je donela devojčicu.

Prema navodima američkih medija, Serena je u četvrtak primljena u bolnicu, a porodila se u petak ranije tokom dana. Serena je bebu dobila sa svojim verenikom Aleksisom Ohanijanom, suosnivačem Redita.

ilijamsova je u januaru osvojila rekordnu 23. grend slem titulu trijumfom na Australijan openu i od tada nije igrala, da bi u aprilu objavila da je u drugom stanju.

Jedna od najboljih teniserki u istoriji najavila je da planira da se vrati na teren početkom naredne godine i da želi da brani titulu u Melburnu.

Vest o Sereninom porođaju iz porodice Vilijams prvo je potvrdila njena starija sestra Venus, koja se trenutno nalazi na Ju Es openu.

Jasno je da sam uzbuđena, ne mogu rečima da opišem – rekla je ponosna tetka Venus Vilijams.

izvor/informer.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter