Izvor:
06.09.2017 u 20:09
0

Ako ne gledate US Open, možda vas ova Novakova poruka ubedi u suprotno! (VIDEO)

Novak Đoković uživa u slobodnom vremenu. Pre par dana po drugi put je postao tata, pošto mu se rodila ćerkica Tara, ali nema dileme da mu tenis nedostaje.

To je i sam potvrdio u kratkom video klipu urađenom za njegovog sponzora, poznate kompanije za proizvodnju sportske opreme.

"Taj grad zovu "velika jabuka", mada ja još uvek nisam video tu jabuku. Šalu na stranu, to je jedno od onih mesta koje vas pokrene ako se osećate ravnodušnim iz bilo kog razloga. Prosto odete u Njujork da se nadmećete, borite u najvećoj areni u našem sportu i osećate tu ogromnu energiju. Iako se ove godine ne takmičim, osećam te pozitivne vibracije, uzbuđenje… Ne mogu da dočekam da se vratim tamo, navijači, nedostajete mi i i vidimo se uskoro", stoji u video poruci Novaka Đokovića.

happytv.rs
Foto: Twitter/Ashish

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter