Izvor:
24.09.2017 u 15:43
0

DA LI JE PREPOZNAJETE? Bivša teniska zvezda bije novu životnu bitku! (FOTO)

Nekadašnja jugoslovenska teniserka Jelena Dokić vodi novu životnu bitku, pošto je otkrila da je do skoro imala čak 120 kilograma.

Dokićeva je imala velike probleme sa štitnom žlezdom, što se odrazilo na njenu težinu i učinilo je gotovo neprepoznatljivom.

Moja težina se tačno duplirala u odnosu na onu koju sam imala kada sam igrala tenis – otkrila je Dokićeva u razgovoru za australijski Dejli Telegraf.

Ona je početkom godine krenula na rigoroznu dijetu kojom je uspela da smrša celih 30 kilograma.

Ali, to je tek polovina mog puta. Želim da se vratim na nivo koji sam imala tokom celog života. Ipak, nije reč samo o skidanju kilograma, već o promeni kompletnog načina života, ishrane, sticanju samopouzdanja… Više je ovo najviše borba na psihološkom planu – istakla je Jelena Dokić.

Za godinu dana, koliko je nabacila gotovo 60 kilograma, nekadašnja teniserka nije mogla da uradi gotovo nikakvu fizičku aktivnost.

Nisam mogla radim ništa od stvari koje volim. Nisam mogla da trčim, da igram tenis, da skačem, trčim uz stepenice, a sve to najviše zbog problema sa štitnom žlezdom. Na početku oporavka morala samo da hodam. U početku blagim uzbrdicama. Dugo nisam imala nikakvu intenzivnu fizičku aktivnost. Trebalo je mnogo vremena da prođe dok nisam izgubila 15 kila i onda mogla da počnem da lagano trčim – ispričala je Dokićeva.

Kako je dodala, njen osnovni obrok sada su riba i povrće.

informer.rs
Foto: instagram/jelena dokic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter