Izvor:
29.09.2017 u 16:14
0

Jankova poslednja operacija: Preguraću i ovo, vidimo se uskoro!

Srpski teniser Janko Tipsarević baš nema sreće sa povredama u drugoj polovini svoje fantastične teniske karijere.

Posle brojnih problema sa petom, popularni Tipsa je u poslednje vreme imao nezgodu da povredi oba mišića zadnje lože, pa je operacija bila jedino rešenje da se prevaziđe ova prepreka.

Ok…dakle…Jedini način da nastavim da se bavim ovim predivnim sportom bio je da operišem obe tetive mišića zadnje lože,koje su mi pravile nenormalne probleme u predhodna četiri meseca. Dr Orava i Dr Lempainen su (u Finskoj) uspešno uradili zahvat i očekivanja su da se vratim na teren u prvoj četvrtini 2018. godine. Prvih par nedelja biće izuzetno teško (jer su obe noge operisane) ali preguraću uz pomoć moje porodice i prijatelja. Takođe, ove je bila moja poslednja velika operacija kao profesionalnog tenisera. Vidimo se uskoro – poručio je Janko iz bolničke postelje.

Zaista bi bilo sjajno videti jednog od najvećih teniskih boraca poslednje decenije kako ponovo s upehom igra na ATP turnirima širom planete.

Janko, srećno!

happytv.rs
Foto: Facebook/janko tipsarevic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter