Izvor:
05.10.2017 u 17:06
0

Ćerka Janka Tipsarevića leči svog tatu nakon nedavne operacije!

Poznati teniser Janko Tipsarević pre nekoliko dana imao je rutinsku operaciju u Finskoj. Nakon toga se usredsredio na period oporavka i odlučio da to vreme provede u porodičnom domu.

Najbolji način za oporavak mu je igranje sa ćerkom Emili. Međutim, mezimica poznatog sportiste je našla način kako da mu pomogne da što pre prođe postoperativni period. Dok Janko svira, Emili igra i na taj način čini svog oca srećnijim.

-Oporavak ide i te kako dobro, naglasio je Tipsarević.

Svakako da je ovo jedan od najboljih lekova koje Janko može da iskoristi ne bi li u miru proveo period nakon zahvata koji je nedavno imao.

Izvor: Blic.rs
Foto: Instagram/tipsarevicjanko

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter