Izvor:
27.10.2017 u 17:52
0

Skandal bosanskog tenisera Damira Džumhura u Beču: „Mater ti j***m, mrzim ovaj tenis“! (VIDEO)

Bosanski teniser Damir Džumhur poražen je na turniru u Beču od Žo-Vilfreda Conge sa 2:1, ali je svojim ponašanjem ostavio bez teksta ljubitelje "belog sporta".

Džumhur je tokom meča, skoro svaki put kada bi pogrešio ili izgubio gem, ironično vikao: ''bravo, bravo'', bacao reket, pa psovao: ''mater ti je*em, namerno ću da izgubim'', "mrzim ovaj tenis"…što su navijači u dvorani jasno mogli da čuju.

Kulminacija je usledila u finišu meča kada je Conga vodio sa 5:1 i imao servis. Snažno je odservirao u telo Džumhura, koji je jedva uspeo da prebaci lopticu, ali je nonšalantno nastavio da se kreće ka mestu gde treba da primi naredni servis, iako taj poen nije bio završen.

''Predaja poena'' je dekoncentrisala Congu, koji je promašio zicer na mreži, a zatim je i sudija kritikovao Džumhura za ponašanje.

– Šta je? Šta je trebalo da uradim? Pa jesi li video gde me je loptica pogodila. I šta sad, ne mogu da igram kako ja hoću, je li? Ne, ti ćeš mi reći kako moram da igram? – govorio je Damir sudiji, a potom se nakon poraza sporečkao i sa francuskim igračem.

informer.rs
Foto: Iancasse8001/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter