Izvor:
03.11.2017 u 15:06
0

Agasi na turniru u Australiji, Novak i dalje pod znakom pitanja!

Andre Agasi, nekadašnji američki teniser i trener Novaka Đokovića, igraće na turniru "World Tennis Challenge" u januaru.

Agasi je potvrdio učešće na egzibicionom turniru koji traje tri dana i održava se u nedelji pre Australijan opena.

On će se vratiti u ovaj australijski grad 20 godina nakon fantastičnog polufinala na ATP turnir, koje je izgubio od domaćeg igrača Lejtona Hjuita, rezultatom 7:6 (7-5), 7:6 (7-5).

"Radujem se dolasku u Adelejd. Sećam se da sam uživao, grad je blizu plaža, sve je opušteno i ja sam uvek igrao dobro na ovakvim mestima. Ne mogu da zamislim povratak na bolje mesto od onog koje volim", rekao je Agasi.

On će se pridružiti braći Brajan, Džonu Pirsu i Henri Kontinenu, sjajnim dubl igračima koji su potvrdili svoje učešće.

Za to vreme, još nije poznato da li će njegov pulen Đoković igrati na nekom od turnira pre početka prvog Grend slema u 2018. godini – Novak će sigurno nastupiti na "Mubadala" egzibiciiji u Abu Dabiju, ali još razmatra opciju igranja takmičarskog turnira.

Najbolji srpski teniser pauzira od Vimbldona zbog povrede lakta i na teren će se vratiti krajem decembra u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Pre nego što je postalo poznato da će igrati "Mubadala" turnir, postojala je mogućnost da nastupi u Brizbejnu, ali su organizatori sve nesigurniji kada je dolazak Đokovića u pitanju.

Australijan open na programu je od 15. do 28. januara, a titulu brani Rodžer Federer.

b92.net
Foto: Twitter/novilistrs, Roland Garros Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter