16°C

Beograd

ĐOKOVIĆEV TRENER ANDRE AGASI ŽELI PRVO MESTO NA ATP LISTI: Novak ima 90 odsto šanse da ponovo bude najbolji !

Amerikanac Andre Agasi, trener Novaka Ðokovića, smatra da Srbin ima 90 odsto šanse da se vrati na prvo mesto ATP liste u novoj sezoni.

- Novak ima 90 odsto šanse da ponovo bude najbolji. To može da uradi i bez mene. Ipak, znam da hoće da uči stvari drugačije. Ako promeni 10 procenata nekih stvari mogu da ga učine boljim - rekao je Agasi.

Ðoković bi, kao što je to bio slučaj ove godine, pored Agasija morao da angažuje još jednog trenera kako bi konstantno bio sa njim na putovanjima jer legendarni Amerikanac to nije u stanju zbog velikih privatnih obaveza.

Agasi se dotakao i teme oko najboljeg tenisera svih vremena, istakavši da za tako nešto ne može da se proglasi Rodžer Federer, aludirajući na mnogo slabiji međusobni skor u odnosu na Rafaela Nadala 23:15, ali i od Ðokovića 23:22.- Teniser koji je izgubio toliko puta od svog rivala ne može se smatrati najboljim ikada. Moj izbor je proizvoljan, sve se svodi na "šta ako" i veliku debatu - poručio je Agasi.

Ðoković je sezonu završio kao 12. teniser sveta i to zato što je u julu napravio pauzu kako bi se oporavio od povrede lakta.

Tanjug
Twitter/McEnroeTweets

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar